11:18

Jag drömde att jag var tillbaka på Bali i natt/morse. Min bror väckte mig och frågade hur länge jag skulle sova egentligen och jag blev arg och hoppades på att få somna om så jag kunde fortsätta drömma (som inte brukar funka) men det gjorde det!! :)
Åååh Bali..


And everytime you think you know just what you're doin', That's when your troubles exceed

Men ååh gissa vad fan som hände när jag äntligen skulle beställa skidkläderna!? Nää men då tar ju brallorna precis slut när jag håller på att beställa.. Jag var tvungen att betala en Nelly räkning innan jag kunde beställa och då den halvtimmen tog de slut! Jag lackaaar, nu måste jag hitta ny skit. As jobbigt.

Annars så har det mest varit fik-maraton här hemma. BJ fyller ju år. Så var linn här ett tag med. Nu lyssnar jag på Guns N' Roses Live album mellan 87-93. Förjävlabra. Jag önskar dock att jag kunde sett dem när det var de originella medlemmarna! Steven Adler hoppade av först, eller fick sparken. Då hade de spelat in 2 album tror jag. Men jag tycker om de första fyra. eller två och en "dubbel skiva".
Nu kommer nästa fika gäng.. Orkar inte mer så det får bara bli kaffe.
Fan vad ledsen jag blev för brallorna alltså.. Sämst..

Aja, Putzz


1988 tror jag detta är


MUSIC

Dagens
Shiny Toy Guns - Season Of Love


If It Were Right In Front Of Me, Would I Know?

 

Idag fyller Björn år! GRATTIS!! :)

Jag blev väckt halv 8. Väldigt tidigt. Om filmen nedanför så älskar jag sånna filmer som den. Den är ju lite som Into The Wild och den är suberbra.
Igår var jag och mamma i Östersund och lalla runt. Jag köpte en maffiabok till Björn och två tröjor och ett par örhängen till mig själv.
Det är ganska varmt här i dag så jag ska nog ta och göra någonting ute. Det är bara -9 gradz. Har nog tittat mina skidkläder nu! Inget som jag beskrev på förra skidklädes inlägget, Hahah. Och jag har pratar med Barro om brädan. 

nee nu måste jag leka med lilla syster för hon sitter här med min hund och tjatar att hon vill spela Labyrint. Ett gammalt spel jag själv älskade när jag var liten.

Puzzhejz.



Ps. kolla hur jävla snygg Miranda Kerr är när hon är pregnantéé! Shaite


127 HOURS

Denna film verkar sjukt fet och jag måste se den! James Franco är Snygg!







A Big Tree It Was

Tjä

Idag har jag jobbat frulle och craveat cigg för det mesta men det gick bra med båda! Fan vad trött jag är på sen hösten. Nu är klockan fyra och det är KOLsvart ute.
Jag är så uttråkad att jag dör. Sitter just nu och lyssnar på The Naked & Famous mest om och om igen.
Imorgon ska jag och mum in till Östersund och köpa födelsedagspresent till Bear för han fyller år på tisdag. Men nu måste jag komma på något att göra!
Adios


Fett va?


Inspo

Hon är fan fin.
Leighton meester i marie claire december 2010



Shoes


Det är de röda nya skorna som jag beställt. Men jag vet som sagt inte vad jag tycker. Måste pröva dem först tror jag.


Music

Dagens Musik, The Killers sångare. Solo.
Brandon Flowers – Only The Young


Trade your sin, peel your skin. It's over by midnight.

Hej

Hur många gånger skrev inte jag liksom på de förrförra inlägget? Haha. Jag läste det nu. Jag tror jag använder liksom när jag pratar så mycket så det tillslut hamnade i skrivningen med..

Today var jag och åt lunch med Limpan och sen gick vi och skulle hitta nya skidkläder och det gjorde vi! Jävlar vad dyrt det är. Men mina täckbrallor är svarta Burton och jackan är vinröd med typ brunbecht på(Burton), dock killmodell så den var lite stor men det får va. Annars blir det en blåturkos Nikita jacka. Det påminner mig om att jag måste Prata med Carro om brädan! För jag ska börja åka bräda igen :)

Nu ska jag beställa mat från Broken och åka och hämta den! GOTT. Mamma och Nikki är på Åregården och käkar på den årliga middagen eller vad det är. Jag har inte gått på den på 3 år or so.

Later Gater. Puz.


Carro och emma. Saknar errrrrr



We're only young and naive still, We require certain skills

As it withers
Brittle it shakes
Can you whisper
As it crumbles and breaks
As you shiver
Count up all your mistakes
Pair of forgivers
Let go before it's too late

The bittersweet between my teeth
Trying to find the in-betweens
Fall back in love eventually


Alla vill bara vara hemma idag så vi får se om jag går och tar en öl eller whatnot. Det kommer ju förmodligen vara massor av folk man känner där liksom.
Hajdå.


Music

Daft Punk – Make Love
Palpitation – I Lost And Died

Awsome


I don't say one word to you that you know I'm going away

HEJSAN!
Nu ska vi se här.. Fredag. I onsdags gick vi ut (obligatoriska onsdagar) och det var jätte kul jag och Limpan drack öl och tequila och jag mingla runt i min nya svarta Wedges med dragkedja ibak. 
På tal om det så beställde jag ett par röda kilklackar idag med dragkedja på sidan. Har dock inte bestämt om jag tycker att de är as fina eller inte. Vill egentligen ha de röda som jag beställde för längesen men som var slut. Men dessa blir nog feta att ha till skinnbraxerna och mitt mörk-röda läppstift.
Men i alla fall så var det mycket folk ute i onsdags och vi blev ganska fulla i slutet. Haha. i Torsdags var vi i stan på eftermiddagen. Sämsta shopping dagen ever. Idag chillade vi mest och sen drog en sväng på kicks typ. Jag köpte Saltvatten spray till håret, en ring och en trisslott. Saltvattensprayet gör så att jag får as lockigt hår då det blir det av saltvatten, ringen var runt och svart i mitten och jag vann inte ett skit på trisslotten!

Just det! Jag frågade Linn om vi skulle sluta röka idag och hon tyckte att vi skulle det. Så jag ska röka upp mina cigg som jag har kvar, typ två, och sen är vi dunzo med den skiten alltså. Även fast jag typ älskar det så älskar jag fan det inte på vintern. Det blir en hel process för att gå ut och röka. Det är liksom -18 grader här nu. Det pallar man ju liksom inte. Eller i alla fall inte jag.

Nu funderar jag fan på att gå ut ensam och ta lite öl, alla är ju i Stockholm på Winter Jam och jag är fast här hemma och ska jobba mina feta 3 timmar/dag. Haha. Vilken inkomst liksom? :)
CIAO!


Shit nu såg jag att jag vill ha ännu mörkare lila och rött. Hmm..




mini roadtrip

Hej!

Nu tar  jag en spontan tripp till Östersund med linn. Guns n' roses ska med såklart! Och just det jag köpte två as snygga nya läppstift igår. Mörkrött och mörk lila typ :) Nu vill jag ha ett svart också! fett va?
psuss

inspo


WONDERLAND

Hola

En sjukt fin dag här i mitt vinterland och jag, mami och broder har varit ute och lallat med hunden på byn och isen. Solen skiner och det är 0 gradigt :)

Kom just in och ska faktiskt kolla på ett avsnitt med chuck (mitt nya favvo program) fett bra. Sen ut i det fina vädret igen.
Jaa jag har inte så mycket mer att säga. Hade mysfilmkväll med Linn och Nanny igår. Vi kollade på Alice in Wonderland. Jag tyckte den var fet! Johnny Depp spelar fan smuda roller. Alltid lika galen.
Puz.


Music

Madrugada – Vocal


Your vision's travelled far today, So why don't you run away

Hej blögg.

Haft lite dåliga dagar nu. Jag är en bergochdalbana. Jag vet inte vad jag ska göra. Känslan jag har har jag liksom aldrig haft. Jag har aldrig haft en sådan här olycka hända någon så nära mig..

Annars så ska jag väl försöka ta tag i livet snart. Idag ska jag städa my place i alla fall. Och igår spelade jag mest TP och drack kaffe med Limpan och Rebecca men det tycker inte jag är kul för man kan verkligen undra om jag har gått i skolan när jag spelar det. Linn bara vinner efter typ 6 frågor.  Fett med smart.

NU-  Cigg, städa, duscha.
Puz.


Jag i onsdags innan utgång


Att åka skidor

Är det bästa jag vet och gör mig så glad! Ja, jag åkte säsongens första åk i dag i Duved med Mami, Nikki och Limpan. Yaosa!
Igår var vi ute på Dallan och det var naajs. Unnade mig tequila shots för hela slanten! Fett gott. Sen att allt är ganska upp och ner nu är en annan sak.. men jag hoppas det mildras med tiden för annars dör jag.


Linn, Nikki och jag idag :)


11:44

Jag kan inte andas. Jag kan inte titta på någon. Jag sitter med huvudet rakt fram och tittar ut i tomheten. Mamma frågar om jag vill åka skidor för första gången denna vinter och jag orkar inte resa mig. Jag vill inte se Åre. Jag vill inte öppna ögonen och se folket runt mig. Jag är arg. Jag är besviken. Jag har skuldkänslor. Jag är ledsen. Allt här påminner om dåliga dagar. Små saker blir till stora. Vänner blir till sand. Min hjärna blir till gelé. Jag behöver inte Åre längre. Jag behöver nytt, inte gammalt. Jag behöver lämna allt jag känner.
 Jag orkar inte mer här.


David "RB" Ravelius-Bergström

So, so you think you can tell heaven from hell
Blue skies from pain
Can you tell a green field from a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?
And did they get you to trade your heroes for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange a walk on part in the war
For a lead role in a cage?
How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
Year after year
Running over the same old ground
What have we found?
The same old fears
Wish you were here

 Jag kommer sakna dig och mitt hjärta är mitt i tu. Ta hand om dig där uppe! <3


16:08

Hola Guapaas!

Har haft en filmdag med brotha i princip, han är ganska schleten efter igår. Haha. I går var det Jag, Limpan, AmandaÖ och rebecca som drack lite vin och satsade på utågång. Vi var hemma hos linn i början och det var hur kul som helst för jag har ju inte hängt med amanda och rebecca på fett länge. Sen drog vi till Mosqutio där alla var och drack mer alkohol och hade allmänt trevligt. Träffade en fett skön fransyska också. Awsome när man träffa nya människor.
Jag som glömde kameran i garderoben överlät det till Amanda så jag ska se om jag kan sno lite pics av henne i morgon :)

Hade, puss


And Whatever Comes Your Way We’ll Still Be Here Together

Salut!

Nu har jag tränat, klippt mig(...) och ätit scones hos Limpan! Det var hur gott som helst. Men att mitt hår var så slitet efter resan trodde jag inte. Hon klippte typ av 5cm. Men jag hoppas på att det växer snabbt som attan för jag vill verkligen ha mitt låånga hår!
 Jag spelade nyss lite Mario galaxy men lacka satan så jag stängde av det och gick till datan. Jag har nog inte riktigt tålamodet längre. Haha.

Ikväll är det Mosqutio på Holiday men det verkar inte vara någon som är sugen på att gå ut förutom jag så jag ska fösöka peppa Nanny. Fast det är mest omöjligt.
NU - kom lilla syster och sa " jag har inget att göra" och sitter och tittar på mig så nu ska jag vidare till storasyster duties!
PUSS

Jag har försökt lägga in x antal bilder på mig och sis men den här jävla skiten funkar ju inte. Så ni får en fet bild på Olsen i stället. Insperation åt mig.


MUSIC -

The Drums – Down By The Water
Kendal Johansson – Blue Moon


Mornin'

God Morgon!

Idag är jag uppe och alert redan nu! Vaknade halv nio (av alarm dock) och ska nu käka och sen tror jag att jag ska åka tilll gymmet innan min klipptid om jag hinner.
NU- sista avsnittet av Gossip  och frulle!
Pussar.


hostell i Kuala Lumpur


But luckily I, I got a mind to know, On my way back home

Tja människor!

Jag har seriöst inte gjort så mycket idag heller. Som sagt chill dagarna är inte över än för mig. Men snart så! Jag kollade lite jobb alternativ idag men är inte så sugen på dem. I januari kan jag få panik har jag räknat ut om jag ska chilla tills dess. Men det tror jag fan inte.
Och varför blir det alltid så att när vissa folk kommer tillbaka/hälsar på så droppar sina andra vänner allt för dem? Sjukt jävla less på det. Men det är ju there lost.

Nu ska jag spela Super Mario Galaxy 2 med lilla syrran!
CIAO! :)


Vi skulle till en strand på Bali, hamnade i en kohage med moppen. Lyckligtvis så hittade vi också en väg ner till stranden från kohagen!


I Am Not A Robot

Whutup?

Vaknade shitt sent och det betyder att jag sov brutalt månfa timmar. Inte bra. Nu har jag kollat igenom lite saker jag ska beställa och ska strax ringa Åre saxen för jag kommer inte ihåg min tid i morgon. Jag måste klippa mig och jag är fett arg för det. Har äntligen börjat fått lite längre hår igen och så måste jag klippa av det.. Sen ska jag banne mig klippa mig en gång i månaden! så jag kan få mitt as långa hår någon gång! jeez. Det blåser massor ute och är -7 grader så jag är inte så pepp på att gå ut precis. Ska väl ringa Limpan :)
HADE! PUZ.


På Skybar, Bali. Jag och Linn drygade oss med alla som satt och grovhånglade.HAh


Vamps

God Kväll!

Har tittat på två avsnitt av True Blood nu ikväll och det är as bra! Älskar den serien.
Annars  har jag bara lite ont i ryggen och önskar att vi hade en bil hemma så jag skulle kunna hämta friendsen som inte orkar gå hit :)
Nu ska jag nog kolla på ett till avsnitt sen ta en cigg och dricka lite kaffe med soja mjölk. mmm!

PUSS


insp.




Music

Florence + The Machine – Dog Days Are Over
Band of Horses – On My Way Back Home
Iron & Wine – Boy With a Coin
Mother Love Bone – Chloe Dancer/Crown Of Thorns
https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/catalog?contextEntityId=163428&contextName=Basutbudet&contextType=artists&pageNumber=1&resultsPerPage=15#


She killed it with kisses and from it she fled

TJA

Vad är det för dag idag? Måndag va? Då betyder det att halloween festen var i Lördags på CC. Det var kul! Min bror, Evelina jag och Niklas var hemma hos mig och tog en liten lugn egen förfest. Eller lugn och lugn. Haha jag var en katt eftersom jag inte hade något att vara så. Då gjorde jag ett par öron och målade mig i ansiktet. Jonathan var Elivs och Niklas en Ninja. klockan tio kom Linn  till mig också, som precis hade slutat jobba. Runt elva drog vi till CC och drack och dansade tills klockan 2 då vi åkte hem! ALLA man känner var där så det var ju kul att träffa alla efter sommaren osv.
På söndagen lökade jag bara och idag har jag fikat med Amanda som precis kommit hem från London där hon var i några månader och levde london-liv. Men nu är hon tillbaka och ska jobba på Bygget i vinter! Sjukt kul. Själv gilder jag runt några veckor till innan jag tar tar i lifet. Halloween bilder i morgon!

Nu ska jag ta något att äta sen vet jag inte. Ringa Nanny hon är MIA. I kväll blir det väl hänga fett med Amanda och Limpan. Jag är så glad att Amanda är hemma igen!!  Har saknat henne mycket mer än vad jag trodde hehe ;)



Bilderna är i från när bästa Emma kom och hälsade på mig i lilla Trysil i sommras. Vi vandrade, drack vin och härjade fritt i byn :)


Bear Town

Idag jobbade jag frulle och är nu ledig igen.. Men Eve är här och vi ska brainstorma vad vi ska vara ikväll på halloween fekken! Och mamma ska sova så. Puss


Dreamland, Bali


Of the dozen chipmunks in the backyard

Hola.

I onsdags var vi ute och parta hela kvällen eller 3 timmar för att vara exakt och jag måste säga att alla var ganska fulla! haha. Men det var sjukt kul. I går lökade och Limpan bara och idag jobbade jag Frulle. Likaså i morgon. Usch. Men pengarna är behövda. Jag skulle vilja ha ett kul jobb, som i butik med massa kläder! Ja tack.

I morgon är det den årliga Halloween festen här i Åre och det ska bli kul förutom att jag inte har någonting att vara.. så det slowar ju ner peppningen ganska rejält. Mina skor kom inte idag så de kommer väl på måndag eller något. Förra året var jag vamypr haha en ful sådan och så hade jag inga vamp tänder så jag gick runt med sådana godis vampyr tänder. Så klart så åt jag upp dem efter att jag hade haft den inne i hela en minut. Men gott var det! :)
Jag tror jag avslutar med en Bild från Malaysia, för när jag äntligen tog med kameran ut tog jag 0 foton.

 




Fake friends write the wrong answers on the mirror for me

Hej!

Som sagt jag var i östersund idag och kollade snabbt i ca 2 timmar. Hittade INGENTING. Så sjukt fula saker. Men jag köpte en halsduk, 2 par vantar och två par örhängen typ. Min lilla sis fick en ny hamster eftersom den dog för ett litet tag sen, om jag inte skrev det på förra inlägget.

Nu har jag precis fixat mig och ska ta och dricka vin med Limpan, bror och evelina sedan blir det utgång på Frozen Mosquito runt tolv kanske. Mitt lockiga hår går bara ut hela tiden även fast jag har en hel hårsprays flaska i håret.. så det får bli som det blir!

Nu ropar de på mig så jag ska väl gå ner med vinet och glasen. Vitt vin till alla! :)


Bild från Sthlm någon vecka sen


Östersund


God morgon!

 jag ska strax sätta mig i bilen med kaffet och åka till Östersund för en lätt shopping runda. Notera lätt.
jag Linn Eve Jonathan och nikki + vän och mamma :) Nikki ska köpa en ny hamster för hennes förra dog här om veckan!
dags att sminka mig puss

Uluwati, Bali


Be Stupid

Sjukt cool kampanj



Drömlistan

Jag har beställt ett par knallröda högklackade i samma modell som mina svarta men ändå dom kommer kicka ass med svarta skinnbrallor eller bara svart i allmänhet! Gott. Och lite smycken. Mjau.

Min önskelista som jag ska ha uppfyllt innan nästa år genom köpa själv eller i gåva:

  • Få ett jobb som jag inte gråter över att jag måste gå till
  • Systemkamera!!
  • Ny bärbar dator (helst Mac)
  • Ny mobil, jag börjar bli lite sugen på Iphone. Men inte riktigt där än.
  • Resa i Asien
  • Avsluta resan i Aussie och bo där  i minst ett år
  • Vara awsome i Australien med Linn.

Mer behöver jag inte ;)

B to the ali


Music

Marina And The Diamonds – I Am Not a Robot - Doorly Remix
JJ – Let Go
Adam Heldring – Bear Town
Eddie Vedder – Guaranteed
The xx – Intro


Honey, take a run down to the beach

Som sagt. Nu har det varit ett tag sen jag skrev men jag gav upp när vi var utomlands och så har jag inte  haft någon kamera sladd så jag har inte tyckt det har varit någon idé.

Just nu är jag hemma i Åre och jobbar lite extra medan jag funderar på vad jag vill göra. Om jag ska stanna i Åre en säsong till eller om jag ska åka till Norge. För mitt mål är endast att tjäna pengar och att tjäna pengar i Åre är ganska svårt. Och jag har ju varit i Åre i 12 år så varför ska jag stanna?

Nästa år ska jag resa runt till Nya Zeeland, hongkong, tokyo, kambodja, Fijii öarna m.m. och så klart tillbaka en sväng till Bali(!) och sedan stanna i Australien och jobba och bo först ett år sen får vi se.  Det är det enda jag kan tänka på! Är jämt ute och kollar lägenheter osv. Det är min dröm. Jag har till och med fått Linn hakad på detta så det enda hon vill också just nu är att åka till Aussie!

Dom senaste veckorna hemma har varit upp och ner. Ångest, panik för pengarna sedan äsch jag chillar lite till. Och det kändes som positiviteten sögs ur mig. Men nu de senaste dagarna har det kännts bättre och jag börjar komma igång efter min 2 månaders ledighet. Hehe.
En annan dag skriver jag om Tioman som vi åkte till efter Pangkor och sedan Bali resan som var helt och hållet annourlunda till Malaysia. ;) Men när vi kom hem från resan var vi i Stockholm i en vecka innan vi åkte hem också!


På Bali


Let's go, Let your mind blow


Baby, we were born for fun
Or maybe to sleep in the sun
A place where new waves come in














RSS 2.0