I Guess I don't Know My Own Strength

Hola!

Väntar på Helena och lite folk för vi ska partajja min sista kväll i Trysil. Sjukt.. Jag dricker just nu cider och är klädd i helsvart som jag gillar mest! Just nu är det love the way you lie i högtalarna och efter det bird song :)

Pusspuss

Can't Keep No Good Boy Down

Salut!
 
Idag har jag lallat på jobbet off and on. Fått gjort massa ärenden in i det sista. Ja jag hittade mitt skattekort. I hallen på golvet under en påse. Hehe.
Det pirrar i magen, bara tanken på att åka hem. Riktiga butterflies :) Men först ska jag nu hem och kolla på film med Anders. Clash of the Titans tror jag den heter? Och sen ska jag faktiskt börja packa! För i morgon har jag inte tid. Först jobb sen direkt till förhejdåmatildafesten och sedan ska vi parta hela natten med öl, vin champange och diverse. Hoppas jag mår bra bara och inte mår illa efter en öl som jag har gjort på senaste. Pissjobbigt..

jajjemensan. Laterr!

Jag och Moj i Thailand





Fel

Mahaha jag har ju länkat fel låt! det är http://www.youtube.com/watch?v=A_nMpTWXLNQ

Coeur de Pirate

http://www.youtube.com/watch?v=A_nMpTWXLNQ

Jätte skön låt och jag säger detsamma som Hannes beskrev låten:

Bästa "gå till bussen klockan 07:07 och vara fett jävla pisstrött men ändå ganska soft för jag ska tända en cigg"-låten

I know you dream of saving me, like I'm some plane that you could land

Jag är så trött och less. Har tappat bort mitt andra skattekort. Jag har ingenaning om vart det är och jag behöver det imorgon.. Jag vill bara hitta det nu!

Trysil trysil trysil. Nu har jag varit är i tre månader. Jag åkte hit helt ensam, en vecka efter de ringde mig och erbjöd jobb. Det har varit en upplevese. Lämnade min familj och mina vänner för första gången längre än i aalla fall två månader. Speciellt Linn, vi har aldrig varit ifrån varandra så här länge!

Först kände jag inte att jag växte som person som alla sa att jag skulle göra. För mig var det bara ingenting speciellt. Men jag har lärt mig mycket och jag HAR växt som person. Lärt mig mer om  mig själv. Helt underbart. Jag vet verkligen inte vem jag är helt som person än men lite mer om mig själv. Jag har tillexempelt kommit på att jag aldrig mer vill jobba i kök, det är ingenting för mig alls. Det kan vara kul men inte min grej bara, så jag kommer nog aldrig mer sätta mina fötter i ett kök, jobbandes alltså. Jag har lärt mig hur kul jag tycker det är att bartendra och jag vill verkligen lära mig mer av det och jobba som bartender seriöst. Därför är jag avis på Elin som har spenderat denna sommaren och lärt sig. Jag lärde mig i skolan men då var jag så ofokuserad så alla 110 drinkar som jag kunde utan och innantill har jag glömt. Så i Malaysia när Linn gottar sig med en bok ska jag nog gotta mig med mina gamla anteckningar från Barlektionerna!

Det svåraste med att åka hit ensam är nog saknaden av alla. Men det lärde jag mig också av. Jag har alltid sagt att man måste kunna vara ensam  och detta var ett jävla test på vara ensam. Jag jobbade ju hela tiden så efter jobb orkade jag nästan aldrig göra något och gick  hem där det var tomt. I bland var det skönt, i bland var det outbärligt.
Men jag ha lärt känna massor av nytt folk och fått massa nya vänner vilket är kul. Lärt mig att ta mer ansvar. Mycket ansvar! Det var något nytt för mig. Jag har alltid hatat ansvar och ta beslut men nu har jag fått lära mig lite mer av det. Under dessa månader har jag endast umgåtts med de som är äldre än mig, yngsta är nog 25 barre. Man märker att det blir lite av " ett annat språk" man pratar men jag är ju fortfarande mig själv bara lite mer anpassad för detta språk så att säga.
Nu börjar detta lillalilla kapitlet av mitt liv gå mot sitt slut och det är jag glad för, perfekt tid, 3 månader. Men sen om jag kommer tillbaka är det lite mer men det är ändå inte alls samma liv då som det har varit nu. Det kommer bli som Åre. Fast jag inte bor hemma och mina vänner är inte där i princip.

Jag har så mycket jag vill göra. Nu vet jag inte vilket jobb jag tar men om jag åker tillbaka till Trysil ska jag utveckla mina bartenderskills och lära mig åka bräda bättre!

“No one will surrender tonight and I won’t give in. I know what I want”


There's Nothing In This World Worth Having If It Means I Have To Give Up My Dreams

God Dagens!

Jag sitter på jobbet på Internet för mitt internet hemma har funkar 4-5 dagar på tre månader. Givande.
Igår hade vi Personal kväll. Hur kul och mysigt som helst. Det började med att vi åkte till Vildmarks kompaniet och fick våtdräkter osv sen åkte vi till ävlen som vi skulle åka i. Vi valde att åka ducky det är some en uppblåsbar kanotkajak, haha. Alltså tjockare än en gummibåt som jag trodde det skulle vara, haha. Men i alla fall när guiden berättade om alla saftey shit så blev jag och Helena as skrajja och bytte många undrande blickar. Sen skulle vi ner i vattnet och känna båten och hur man styrde osv. Det slutade med att guiden sa till Helena att jag kanske skulle styra? Jag bara va. Sen skulle vi flippa båten och komma upp igen vilket resulterade i att jag och Helena garvade så mycket att vi inte kom upp fören en kvart senare och jag fick dra upp henne i hennes flytväst. haha. Nu skulle vi då ut i det strömmiga vattnet vilket gick bra och fy fan vad kul det är i stryken som är de liksom forsiga, ja. Och som vi skrattade när min chef och Linn-Anette ramlade i men det var bara att vänta i si så där en halv timme till andra stryket där jag och helena välte ganska hårt. Och det var en JÄTTE viktig sak som vi skulle komma ihåg, SLÄPP INTE PADDELN. Vad är itne det första jag gör? Släpper paddeln förstås. Den dyraste av alla dessutom. Haha. Jag kom ikapp båten utan paddel och flöt runt medan helena fick hjälp in till kanten. Oj haha ja det var kul. Efter ävlen så åkte vi och drack champange, rose och öl, badade bad tunna, grillade osv. Huuur mysigt som helst. Tack för en underbar evening!

Nu är det bara fre,lör sen åker jag heeeeem!! WOHO.

Min överskrift är min kompis låt hon själv har skrivit och som gått på radion här i Norge, kul va?
Snart kommer det komma lite bilder från igår :)

PUSSPUSS



A little pakalolo, and I say mahalo, ujjayi breathing, to get a real feeling

TJohopP!

Idag har jag bara lökat hemma tills jag gick ner på byn och skulle kolla på bio med Helena, Ina och Ida. Eclipse. Sådär är mitt ord.

Sen nu skypar jag med Carro och hon peppa mig på klicka hem en ny longboard för hon tyckte det var på tiden. Så hittade jag en keps jag ville ha också :)
Nu har vi pratat i två timmar och jag är supah happy och ska åka hem på söndag! whaddapp?


Yum Yum Give Me Some

True Blood

Cos all the walls of dreaming, they were torn wide open And finally it seemed that the spell was broken

Nu ska jag gå hem och träna bort pizza jävlen. Det är inte så att mina planer att gå ner i vikt denna sommar har gått bra.. Motsatt håll tyvärr. Jag ska aldrig mer jobba på café! Haha. En snygg Malaysia bod kommer inte visas på bilder tyvärr. Det får ni stå ut med. Tjohopp hej svej!!

Just det jag fick mitt bankkort idag och på bilden ser jag inte normal ut. Jag sprang snabbt på lunchen till banken och tog fotot lökig och med uppsatt hår. Vilket resulterade i att jag har Hockey fucking frilla på mitt kort. Najs..
Hej då.

So I can be quiet whenever I want So leave me alone You ought to be proud that I'm getting good marks

WOOOW. Jag är mätt. Man behöver bara äta tre bitar pizza här för bli propp mätt! Så fick jag ont i magen, men det var det nog värt. Sitter hos Helena och lyssnar på musik och alla sitter vid sin dator. Jag ska nog sätta på de stora högtalarna så de får höra mina bra låtar. Hihi.
Yäyä. Puss
Rhona Mitra, hon är bra

Be careful of the curse that haunts all young lovers, Starts so tender and sweet and turns them into hunters

Är ledig idag och har sovit läänge sedan har jag sprungit massa ärenden och så vidare. Men det tog ingen tid alls. Så nu sitter jag på internet och väntar på Helena för jag ska bjuda henne på Pizza. Goott :)
Jag lyssnar också på Florence + The Machine. Älskar. Jag fick också ledigt hela söndagen så jag kan gå ut på riktigt på lördag!! PEPP som fan är jag det är helt sjukt. Bara nu när jag skriver det blir jag alldeles excited.
Ne nu ska jag ta en cigg och sen ska jag ordra pizja. Pusspuss!
6 dagar till Åre.

Well I didn't tell anyone but a bird flew by

Well I didn't tell anyone but a bird flew by,
Saw what I'd done,
He set up a nest outside,
And he sang about what I'd become,
He sang so loud, he sang so clear,
I was afraid all the neighbours would hear,
So I invited him in just to reason with him,
I promised I wouldn't do it again

But he sang louder and louder inside the house,
And now I couldn't get him out,
So I trapped him under a cardboard box,
Stood on it to make it stop,
Picked up the bird and the bird was dead,
And said that's the last song you'll ever sing,
Held him down, broke his neck,
Taught him a lesson he wouldn't forget

But in my dreams began to creep,
That old familiar tweet tweet tweet

I opened my mouth to scream and shout,
I waived my arms and flapped about,
But I couldn't scream and I couldn't shout,
Couldn't scream and I couldn't shout,
I opened my mouth to scream and shout,
I waived my arms and flapped about,
But I couldn't scream and I couldn't shout,
The song was coming from my mouth

Wish You Were Here

http://www.youtube.com/watch?v=fyv_DFzG2SI
en låt som jag har massor av känslor till. Älskar den.

19:15

Måste.Orka.Gå.Hem.

INSPOZ


Walked to a town that all of us burn

God kväll damer och herrar.
Vad har jag gjort sen jag skrev senast? Det vanliga. Jobbat.
I  helgen har jag jobbat två dubbla jobb och baren var definitivt det roligaste. I går var jätte kul. Massor med folk och flitigt med dricks. jippi för mig.
Men idag är jag ofattbart trött och jag kämpar just nu för att hålla ögonen öppna. Men i kväll är det den enda timmen som jag måste kolla på TV på hela veckan och det börjar 22.00 så jag måste hålla mig vaken ändå!
Om exakt sju dagar sätter jag mig i bilen och åker hem till Åre. Så himla skönt det ska bli. Innan kändes det bara att jag ville åka hem men nu är jag lite ledsen i ögat att jag ska åka och lämna alla, speciellt om jag inte kommer tillbaka. Vi får se.  Det betyder att jag måste städa också för chefen av huset kommer hem och ska bo sista veckan.. Blee. Men jag är förmodligen ledig i morgon så då ska jag göra sådana roliga vuxen saker som städa, tvätta, banken. skattemojset osv. Jag tror jag går upp i ålder här. Haha.
Nu ska jag svara på lite mail. Tråkigt. Men musiken är på! Just nu spelas: Florence + The Machine - Bird Song sen Iron & Wine - Boy With A Coin.
Pussar
hha ful bild från midsommar

Can We Have A Moment?

Hej hopp!!
Emma har varit här nu  sex dagar och den var hur kul som helt. Har massor av bilder. HAHA. Men de kommer tyvärr inte upp fören i slutet av Augusti när jag kommer heim! Snart  är det dags att lämna Trysil bakom mig om jag inte ska tillbaka då..  :)
Annars så är det as bra väder här. Varmt och skönt. Sol och inge bad. I morgon är jag ledig.. Inte bra och inte kul. Måste dock städa så det kanske är bra? Jag ska berätta om Emmas och min äventyr någon dag. Har bara inte lust nu. Men vi har flyttat upp springbandet så det ska användas flitigt sista veckorna. hehe..
nu ska jag dock röka och äta min nektarin sen hem och kanske använda det. Hoppas att det är något bra på E! channel. Min nya favorit.
PUSSPUSS

Get My Mama A House

Faaaaan. Jag har fått helt fel skatteskit så nu kommer det ta ännu fler veckor för mig att få mina löner.. Jag lackar! och som toppen på allt så funkar inte Junkyard.se här bara .no. Sug. Det är inte som att jag vill betala norska pengar när det ska skickas till Sverige liksom. Gaaah.
MEN nu är emma när om typ en halv timme och de ser jag fram emot. Det är varmt och fint väder, jag har äntligen fått klä på mig mina vanliga kläder och lockat håret för första gången på ett bra tag. Men min brillor och bästa fjäder örhängen är MIA.
Jag har ett jobbigt beslut att ta. Antingen så kommer jag tillbaka till Trysil i vinter och tjänar fett med cash, har toppen erbjudande på boende. Plus att jag får åka skidor och bräda. Eller så åker jag till Thailand i 6 månader och jobbar. Det betyder inte lika mycket cash men en hejdundrande upplevelse och väldigt roliga semestrar när jag är ledig. Jag vet inte vad jag ska göra och I'm going nutzo!! Det går upp och ner hela tiden. Inte träffa kompisarna på 6 månader liksom? Eller familjen. Hemsk tanke men värme, tropisk miljö och underbart land GOD MAAAT!! Jag älskälskälskar thailändsk mat, speciellt i Thailand. YUM.
NU: ska jag ta en kopp kaffe och cigg utanför jobbet och vänta på att en volvo kör förbi med en vacker tjej i!
PUSS

Leave all your love and your longing behind You cant carry it with you if you want to survive

Happiness hit her like a train on a track
Coming towards her stuck still no turning back
She hid around corners and she hid under beds
She killed it with kisses and from it she fled
With every bubble she sank with her drink
And washed it away down the kitchen sink
The dog days are over
The dog days are done
The horses are coming
So you better run
Run fast for your mother, run fast for your father
Run for your children, for your sisters and brothers
Leave all your love and your longing behind
You cant carry it with you if you want to survive
The dog days are over
The dog days are done
Can you hear the horses?
Because here they come
And I never wanted anything from you
Except everything you had and what was left after that too, oh
Happiness hit her like a bullet in the head
Struck from a great height by someone who should know better than that

I Want You Back

Hola Folks!

Har jobbat arslet av mig i några dagar. Dubbla jobb, först på Rialto sen på Böes som bartender vilket är så jäkla kul, jag älskar det!  Men nu är jag äntligen ledig i tre hela dagar för Emma kommer och hälsar på i morgon och som jag längtar. Är alldeles till mig. Jag har massa planerat till oss, Hihi.
Nu ska jag tralla hem till mitt nystädade hem, som jag kämpade med igår för emmas skull, och titta lite på E! :)
Pusspusss

Fake Empire

Hejåhå!

Kom just hem, eller till Helena efter första jobbet sen 10.00 och börjar nästa jobb om 55 minuter :) En snabb paus med spotify var needed plus att jag måste platta håret :)

Idag fick jag ett jobberbjudanade som börjar i Oktober, Jag vet inte om jag ska ta det för det rubbar allt jag vill göra nästa år men vi får se. Ska ringa dem i morgon! Ledtråd: Varmt och skönt i 6 månader. Yum.
Nee nu ska jag ta en cigg sen sminka om mig och platta håret.

Pusspuss!


Dagens


The desk where you sit inside of a frame made of wood

Hej

Idag har jag jobbat, det var sjukt lugnt så det blev massa kaffe. Efter jobbet lade jag mig i den ursköna massagestolen vi har på jobbet. En sån stor som läser av end kropp. Wonderful. Sen när jag hem tilll Helena så satt Miss utanför och väntade! Men han åt inte så mycket eller så la jag upp påtok för mycket mat till honom. Jag ville att han skulle vara inne och gosa lite men det ville han inte så jag släppte ut honom igen. Sen har jag suttit i grupp samtal på Skype resten av kvällen med först Bror, Dajjan och Oscar men sen gick Dajjan och så kom Noa och Niklas med. Det var kul! Skönt att prata med fler kompisar som man inte hört på  länge. Saknar alla! Alla borde komma och ha fest i mitt hus. Haha. Så kan vi nattbada i älven. På tal om älven så ska vi på personalfest på söndag!
Då ska vi ut på älven på dagen. Men först ska jag ta mig igenom två killer pass. Fredag och lördag 17h x2. Tänker mest bara Cash mööntey!
Men nu ska jag röka lite och se om mitt näsblod slutat för jag började blöda näsblod helt plötsligt innan. För första gången på flera år? Konstigt. Pussåpussa!

The desk where you sit inside of a
frame made of wood
I keep those chopsticks you had from when
you taught abroad in Japan

I love it all so much
I call
I want you back

I did not know you as well
as my father knew you
every question you took the
time to sit and look it up in the
encyclopedia

I love it all so much
I call I want you back

It sounds like we
would of had a great deal to say
to each other
I bet when I leave
my body for the sky the wait will
be worth it

Local Natives

Turn the light out say goodnight, no thinking for a little while

God Morgon!

Hur skönt är det inte med data? Hihi. Nu sitter jag och äter svenskt bröd och dricker God Morgon jucie. mmmm, Jag lyssnar också på min nya Spotify lista. Äntligen lite nytt. Men den är lite kort så jag måste jobba på den. Nu ska jag ta en morgon cigg, ropa på miss, platta håret sen cykla till jobbet. Egentligen om 35 minuter men vi får se om jag hinner!


Jag är så otroligt sugen på åka skidor och bräda nu. Abstinens!

23:03

What's up with my heart when it skips a beat?
Can't feel no pavement right under my feet


Up in my lonely room
When I'm dreaming of you
Oh what can I do
I still need you, but
I don't want you now

When I'm down and my hands are tied
I cannot reach the pen for me to draw the line
From this pain I just can't disguise
Its gonna hurt but I'll have to say goodbye

Up in my lonely room
When I'm dreaming of you
Oh what can I do
I still need you, but
I dont want you now


The Coral

Miss is a Misterrr

Hejhejhallå!

Jag sitter hemma hos Helena, utan Helena för att hon är uppe i nord Norge och jobbar några dagar. Det betyder att jag är kattvakt till Miss ( det är en kill-katt ) Men jag har inte sett till honom än så jag är lite lite orolig för helena berättade att han itne varit hemma sen söndag! Han är världens gosigaste och tamaste katt. Som en hund i princip. Jag som såg fram emot att kos mig med miss. Nä jag ska nog gå ut och ta en cig och ropa lite på honom nu! Pusspuss

A walk home

Hejochhå!
Idag har jag bara jobbat och är på jobbet fortfarande och internettar. Skypar med vänner osv. Jag vill köpa massa saker men jag har inte fått mitt Del nummer för skattefan segar och jag vill ha min lööön!! Jisses.
Nu ska jag gå hem och vet inte. Göra nåt.
Puss

Do you believe that there is treasures in the ocean

Halla!
Jag har ingenting alls vettigt att skriva. Jag har tappat mitt ena korsörhänge.. Jag dör. det andra ligger hemma och bara påminner mig varenda jävla dag att jag inte ska använda dem på fyllan. Så det är bara att beställa hem nya då. JO! Emma kommer nästa vecka. Hur underbart är inte det? Och i morgon är det exakt en månad tills jag och Linn sätter oss på Flyget till Kuala Lumpar. Lika underbart.
Nu ska jag boka tattoo tid :) Jag har skrivit en egen text jag ska ha på revbenen eller på två andra ställen. Har inte bestämt mig. funtime!! Om exakt en månad får jag träffad ladan gänget! Jipppiiiiiiii.
  1. nu ska jag kila hem
  2. tv
  3. dusch
  4. säng
Pussåpyss
Amanda och en lökig jag hos hannes på hemmafesti

Wholesomeconcept

Ja! Nu är det tävling på Angelicas blogg att vinna fler tygpåsar. Jag har en men skulle helst vilja ha alla så nu ber vi alla och hoppas på att jag vinner. Hihi. puss

RSS 2.0