Hands Up In The Air

Jobb Jobb Jobb :)

Igår vart det jætte hektiskt på jobbet så nær jag skulle gå hem gick jag med tunga steg och vældigt sakta. Det sluta med att jag slængde mig i soffan och efter ett litet tag skulle jag hæmta dricka och mærkte då att frysen inte gick och stænga.. Why? før att den hade fått før mycket frost hehe. Så då var det bara att børja frosta av den. Det tog två timmar och jag fick under dessa timmar sitta och torka om och om och om igen. Nu ær jag hos helena och vi har grillat. Det var gott men nu ska jag bege mig hem i det KOL svarta mørkret. Inte okej eftersom jag ær piss skrajj!

Puss Puss



Best Friends Forever

We will never let it fall
a story that was never told
something like a mystery
and every step we've took we grown
look how fast the time has flown
the journey to the place unknown
we're going down in history
earthquakes can't shake us
cyclones can't break us
hurricanes can't take away our love

Till Linn, min allra bæsta væn. Jag ælskar henne och saknar henne! Vi kan allt. Puss.


ZOE

Jag gillar Zoe Kravitz. Hon ær cool och hon ær lead singer i ett band som heter Elevator Fight.




Something like a mystery

No, I don't know where I'm going
But, I sure know where I've been
Hanging on the promises
In songs of yesterday
An' I've made up my mind,
I ain't wasting no more time

An' here I go again on my own
Goin' down the only road I've ever known,
Like a drifter I was born to walk alone
An' I've made up my mind
I ain't wasting no more time

Whitesnake

You Got The Love

Tjenis Penis!

Nu var det ett tag sen såg jag. Vad har jag gjort? Hmm.. Jag har varit ute i helgen. I fredags tog jag och Stina bara en afterwork så det var mysigt. Satt på Bøes och drack några Pils sen gick hem. Skrajj som fan. Innan tyckte jag det var as skønt att gå hem sjælv på kvællen/natten, men nu ær jag bara rædd. Plus att jag kommer hem till en mørk villa helt ensam. Med typ 78 rum.

I lørdags var jag super pepp och det var førfest hos helena. Mycket bra och høg musik spelades och sen drog vi till Bøes och dær hade jag jætte kul. Sen var de natta mat på Sam's som Max i Åre. Alla trængdes i kassan och var vilda. Sen var det Naschpiel før hela slanten hos massa kajakare. Haha.

Idag var det jobb och nu sitter jag hos Helena och myser lite. Ska gå hem och se om mitt internet funkar snart. Om en timme eller så. Jag var just precis, før några sekunder sen inne på Kenzas blogg och såg de snyggaste bootsen på længe! Mina gick ju sønder i Våras och då dog jag. Men nu klickade jag hem dem så de ær miina! fina va? Jippi.
NU: Lite mer facebook och cigg sen a walk home.
Pussar!

 

http://www.youtube.com/watch?v=PQZhN65vq9E

Lyssna! I Love It.


För att få rätt vind

Jag har aldrig varit en loner. En sån som håller allt för sig själv och är väldigt hemlig. Jag gillar att berätta. Dela med mig! Det är sån jag är. Innan önskade jag att jag kunde vara mer sådan på grund av några av mina vänner var så och jag blev less på att bara jag berätta allt och undermedvetet blev jag sådan. Nu är jag mitt i mellan har både lätt att vara tyst eller berätta. Pick your stories.
Just nu saknar jag alla mina vänner och önskar att vi alla skulle göra samma saker i höst och vinter. Men Ikke Daa! Vi alla vill ju olika saker :)
NU: Röka en Cigg i det kalla vädret här i Trysil.
'
What A Man

INSPO

ååh dom skorna skulle sitta bra och som tur är har jag hittat ett par identiska!

We will not be the last

Nu har jag haft inlägget öppet i har  typ en timme men jag nada kul att skriva. Det är najs att ha internet hemma så jag kan skypa med mina friends. Det är så dyrt över telefonen. Just nu sitter jag på datan och kollar på Tv haha. Ganska trött för det blev inte många timmar sömn.  Min middag består de flesta dagar av pulvermos men det tycker jag är real good. Så nu ska jag ta och "laga" lite.

Madrugada är nytt som jag lyssnar på, ganska bra :) Vocal i alla fall.
Pussar
En bild från i vintras när vi mös och grillade i Bräcke. Längtar tillbaka!

Another World

Lite Bok tips si så där på natten. Jag älskar att läsa om Rockband! Och just nu håller jag på läsa Welcome to the jungle och lyssnar nu igen mer på Guns som jag inte gjort på länge. Och för ganska länge sedan, ett år sen om inte mer! Så läste jag Mötley's bok The Dirt. Bra skit. Pyss

Years From Now They Will Make Water

www.80spurple.com

Otroliga saker! Jag ska köpa vita fjädrar och doppa topparna i svart och rött och ha i håret

Check it out vettja!
Puss

Your Time To Shine

Tjäna.
Helgen var intressant. I fredags så gick jag till Helena och spontant tog med lite öl. Slutade med att jag blev drit full och gick från Helena runt 06.00 på morgonen. Jag gick dock kanske 20 meter utanför huset sen ringde jag taxi resten av vägen. Haha. På lördagen valde vi att gå på Böes i stället. Jag var inte lika pepp så jag lånade en cykel jag hitta och cykla hem runt 2 snåret. Sen cyklade jag tilbaka den idag. Hehe..
Jag hade kameran laddad men det blev ett ända foto. På helena.
Jag som hade mina nya korsörhängen och shit på mig. Som jag förövrigt älskar! De är så fina.
Jag älskar kors och jag älskar fjädrar.


Vampire Inspo

puss

Hej!
Igår var trevligt. Men säger mer om det sen. nu ska jag och helena och clubba!

When a tornado meets a volcano

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie

Filippierna

Jag ska åka till Filippinerna. Jag ska det. Bara UD drar tillbaka sin avrådan så är jag banne mig på väg.Filippinerna är just nu mitt dröm resemål. Fillips

November Rain

jaa tack!

INSPOZ

Jag vill ha hennes thischa nr 4, den med fjädrar! Ke$ha är fett cool och jag har alltid älskat MK Olsen. Lite kvällslig insperation till mig själv. Puss på er!

Om ståplatserna på Ryan Air

"fatta om det blir turbuklans eller något" - Caroline Berglund


Chloe Danced The Tables In The French

Kollade på senaste avsnittet av True Blood just. Det är fan jobbigt att vänta vecka efter vecka för nya avsnitt. Det bästa är när jag glömmer bort alla serier sedan kommer jag på det och har massor av avsnitt att titta på :)
I förr igår så kollade jag på säsongsavslutningen av Gossip men såklart så laggar datan den sista kvarten. Irriterande. Så nu måste jag vänta när avsnittet laddas. Jeez.
Mother Love Bone - Chloe Dancer/Crown Of Torns
Pyzzz.

We'd share each other like an island

Jobbjobbjobb. Ska strax kila hem och ta en cigg sen tror jag nog att jag lallar vidare till Helena. I morgon skickar mami ner allt jag klickat hem. Jey! Puss
Insp.

Ska Vi Gå Hem Och Lyssna På Skinny Love Och Get Crunked?

Come on skinny love just last the year
Pour a little salt we were never here
My, my, my, my, my, my, my, my
Staring at the sink of blood and crushed veneer

I tell my love to wreck it all
Cut out all the ropes and let me fall
My, my, my, my, my, my, my, my
Right in the moment this order's tall

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
In the morning I'll be with you
But it will be a different "kind"
I'll be holding all the tickets
And you'll be owning all the fines

Come on skinny love what happened here
Suckle on the hope in lite brassiere
My, my, my, my, my, my, my, my
Sullen load is full; so slow on the split

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
Now all your love is wasted?
Then who the hell was I?
Now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines

Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?



Puss till Barro som jag saknar obeskrivligt.

It Will Light Our Way Forever

Ensamt. Förvirring om framtid. Cigg. Irritation. Orättvisa. Trötthet. Ledsenhet. Allmän förvirring. Besvikelse. Ohoppfullhet. Saknad. Cigg. Bright Eyes.


Det känns inte värt att tjäna mycket pengar om jag inte får ha kul på vägen. Då tror jag faktiskt att jag hellre tjänar mindre men får vara med mina vänner. Men nu ska jag göra klart detta sen får vi se..
Vissa dagar här när jag bara är ensam hemma är lika med Hell. Men de flesta dagar är bra och roliga men så vandrar tankarna på vad alla andra gör och ska göra resten av året. Inget resulterar i närvaron av alla mina kompisar. Alla sprids mot olika håll och framgångar. Vad ska jag göra? Vart ska jag vara? Jag älskar att träffa nya vänner men det är ju inte samma sak som att ha sina bra bästa vänner som man vet finns där för alltid. Det är inte samma språk som talas. Jag tror att jag blir rädd, om det är det rätta ordet. Jag känner att jag inte räcker till till alla mina vänner och jag har så svårt att välja vem jag ska åka och hälsa på osv. Tiderna förändras varje dag, minut, sekund. Just nu vill jag bara åka Longboard med Carro, Hänga med Linn. Vara i Stockholm med Elin, Totto och dem. Jag vill överallt och jag sitter här i en liten by, jag får inte ens jobba så mycket som jag vill.
Dom här timmarna med dessa tankarna är bedrövliga och jag hatar dem. Men som tur är, är det bara tankar och känslor som tillslut kan styras eller bemästras. Livet blir inte svårare än vad jag gör det till. Mitt nya motto är: Det blir vad man gör det till. I alla situationer.

NU: Ta en cigg utanför och Må GÖTT! :)

I'm a son of a gun and the gun of a son

Jag har just upptäckt att Cola Zero och Cigaretter inte går ihop. Usch.
NU: De två sista avsnitten av Gossip Girl, cola Zero och sedan en prommis hem för kanske en film eller sängen. Jag har också tvätt att hänga kom jag på. Woops. Lite Inspo på det.
PussPuss.

ALLIE CARNELL

SUCH A BEAUTY

Wake up late honey put on your clothes on


I'm living on a cigarette with wine

Hejehj.
I morse åkte fammen hemåt Åre och jag fortsatte jobba kvar här. När de varit  här har vi gjort diverse saker som tittat på djur och spelat minigolf på en bana som inte blivit underhållen på mer än två år i alla fall. Känns lite tomt nu.
Innan jobbet i dag hann jag med att tvätta och damsuga den övre våningen. Jag kan gott säga att det låg 100 döda flugor på golvet, och jag har levt där? Haha. Ja.
Jag önskar jag vann på Lotto så jag kunde resa och säsonga där jag ville och sånt. Men neeeej nu måste jag ju jobba ihop pengarna och inte träffa kompisarna. Det tar sån tid att jobba. Och jag tycker inte om att jobba för jag har inte hittat något jag tycker om att jobba med.
NU: Guns N Roses och internetshopping!
Pussas.
'Cause we both know money burns
Honey don't stop tryin'
An you'll get what you deserve


Then You Wake Up In The Morning

Klickade precis hem dessa vackra ting :)

And I don't know if I can

God kväll.

Jobbat idag och jag kan lätt säga att jag höll på dö av värme i köket. 37 fukking grader. Inte nådigt. Men nu på kvällen har jag bara kollat Gossip Girl och lyssnat på musik.
Jag har ju fått för mig att spela gitarr så idag började jag och jag kan låten till 1/8 kanske. Haha men jag hoppas på kunna spela den ganska bra snart. Gitarr är sjukt nice, speciellt när en kille spelar.Mmm.

Nu ska jag knalla hem och dricka Zero och kolla på en film. Förmodligen dålig. Pussar,Laterrr


I’m addicted to the the thrill

Salut!

Jag var är ledig idag med men har inte gjort piss. Vaknade runt halv två fast jag inte att uppe så länge igår i jämförelse till i förr i går. Haha. När jag kom hem från Helena kollade jag på New in town. Inte så bra men.
Vid fyra gick jag ner på Rialto och tog en kaffe sen gick jag och Helena och handlade mat och gjorde god middag, chipsen, dippen och chokladen väntar.

Jag är egentligen ganska peppad på utgång men jag jobbar i morgon. Idag kom vi på att vi ska spela Paintball någon dag. Det ser jag verkligen fram emot! Fatta kul :)

Nu ska jag se vad det är för filmer ikväll. Pusspussar!


The scent of a lemon, drips from your eyes

Do you dream that the world will know your name,
So tell me your name



Jag var ledig i dag men råkade vakna klockan tre eftersom jag satt uppe tills halv 7 på morgonen? Jävla kaffe. Så idag har jag bara varit ner på byn en sväng och hängt hos Helena. Lyssnat på Angels on the moon och tittat på True Blood. Idag är det bara sex dagar tills nästa avsnitt. Eric, mmm..
I går när jag var här hos Helena så kollade jag på säsongs avslutningen av Cougar Town som jag hade missat. Jules är så jävla skön, jag vill bli som hon när jag blir så stor. Det skulle vara ett kul liv.

Hade en lite halft dålig dag idag, saknade alla igen. Jag vill ju bara mysa med alla på dagarna i solen och festa i trädgårdar och i parker på nätterna. Dygna, bada näck mitt i natten och sådant. Jag måste hela tiden tänka pengar pengar för att ibland inte looosa my mind.

Sommaren 2009


Puss, nu ska jag gå hem!




Like A Shadow Blind

Ska strax dra hem från Helena. jag är ledig i morgon:) God natt


Cross

Jag faller för frestelsen. Jag köper också dessa örhängen. Men de är nog de finaste jag sett på länge. Jag älskar kors!


Sailor



Den råkade jag nyss beställa hem.. heh.. :)


Lourdes

Madonnas dotter, Lola, har börjat blogga. Ganska coolt. Hennes stil är pretty awsome för att vara 14!! Tänkte bara säga det. Den kommer jag i alla fall följa. http://materialgirlcollection.com/blog/ 

PUSS



RSS 2.0