It may be quite simple but now that it's done


It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

If I was a sculptor, but then again, no
Or a man who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

I sat on the roof and kicked off the moss
Well a few of the verses well they've got me quite cross
But the sun's been quite kind while I wrote this song
It's for people like you that keep it turned on

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

Denna låt sjöng Anna Persson i min klass, korrektion, i min förra klass på studenten igår. Sjukt fint sjöng hon och Linn bölade sönder. Men det var underbart. Jag ska berätta om den dagen någon dag men sjukt! Vilken lycka! GAAH. Underbart.
Nu har jag precis packat klart. Nästan. Ska till Stockholm i morgon men fullspäckat schema. Men vi ska börja med att träffa LadanCrew hos hannes och dricka Björne som den gamla goda tiden :) Carro kollar på Avatar och jag fixar och donar. Ska nog joina henne nu. Pusshejs!!


BECAUSE I'M FREE

Den här skulle jag lägga upp igår innan jag gick hemifrån men jag hann inte.
det är över nuuuu

Heartbeats

Hej!

Nu kommer jag vara data lös på ett bra tag bara så ni vet. I morgon är det student och massa bilder. kuljul. Vi hörs pusshejs.


Secrets Are For Mystery-Men

Vill ni vet en hemlighet? Jag och Limpan tar studenten i morgon. Jajjemensan!


TAGGAAA


Home. Let me come home. Home is wherever I'm with you.

Tjena folket.

Ikväll har det varit mys med Film. Först Fast & Furios och sedan I skuggan av värmen. En svenne film om en tjej som har gått på heroin sedan hon var 14år. I morgon är det sista texten på rapporten, sola, städa och rå om mig själv sen kommer ELINPELIN!! Som jag saknar henne.

Pusspuss.


Gulligaste. Hjärta.

Cholle

Hejje

Idag har jag varit i Järpen och gjort de sista proven! Yum. Alla ska ut idag men jag och Linn är nog mer runt 70++ nu för tiden och har bestämt oss för att vara pigga och as fresha på studenten i övermorgon! Arrååå!
Limpan har bakat Kläddkäkä! Så nu blir det en bit Grädde med kladdkaka för mig :) Mums.

seeyoulatero

It's the magical mystery kind

Jag och Linn har bara suttit och lökat i min säng men varsin dator ikväll och lyssnat på musik. Jag har pluggat. Imorgon är det över, över över över ÖVER. Tack. gode. gud.


I'm gonna take myself out of everything
'Cause even the best of them are thieves
I'm gonna figure out what I need
Walk alone out into the street



Vackert


You can hear the waves in underwater caves

Ingen bil till Stockholm, det är fett segt tycker jag! Jag ville ju åka roadtrip med Ling-Ling. Men eftersom vi just nu är fattiga studenter så tar vi nog buss eller flyg. Buss var otroligt billigt men ganska segt. Idag har jag bara pluggat hos Linn och i morgon har jag sista provet som jag missade i tvåan och får göra nu? Haha. Segt.

Har sökt jobb idag också, varav ett verkar jätte kul! Plus att det är i Norge, Jihaa. Vi får la se vad som händer.

TRE DAGAR TILL STUDENTEN. TAGGA!!!


If My Body Touch The Grave, Dig Me Up And Seize The Day


God Natt


Far away, is where I'd rather be than to see that look upon your face

Norge verkar falla i sär så jag är fett ledsen. Helt plötsligt är jag inte så pepp på framtiden längre. Som jag har  varit. Fan. Måste peppa på något sätt. Jag SKA göra det här. Måste hitta på en liten plan. Men först: Klara av sista provet på tisdag, ta studenten på torsdag och sen åker jag till Stockholm den 29onde sen tillbaka den 3e för att gå på studenten här den 4e. SEN kan jag börja jobba och sånnnnttt.
Jag är lite torn apart just nu. Inte på grund av skolan eller så utan en annan sak om ni undrar på mina fett peppade inlägg. Nooot.
MEN nu ska jag ut och röka (dumma Anden som inte ville telefon-röka med mig) sen sova hoppas jag. Ganska tidigt för mig men det är faktiskt skola i morgon! En timme. Runt klcokan 1500 hours.
Jag saknar Pappa. Hejsvej! Puss!


Jag letade fram kameran som var med i fredags, men det fanns inte så roliga bilder! Några kan väl få åka upp ändå.


Emmsi

Måste bara berätta. När vi gick i 4an tror jag det var så var vi Wheatus på småstjärnorna i skolan och så kom den låten på när vi tjejer grillade och drack lite så vi var tvugna att spela upp. Dock så fick Carro ta Nannys plats som marackas-spelare eller något. Emma på trummor, Linn på guran och jag sjöng. Vi vann dock ingenting och kom cirka sista plats. Men kul vare! Haha. Just det, i videon har ena killen en banan som maracka spelare så Nanny fick ha en skumbanan som man duschar med och så och skaka på hela låten, endast. hahahhaa. Minnen..

Dalhboms

Jens som vanligr på krogen.
jag ser nu att datumen på kameran är fel. Borde kanske ändra det.


You were never supposed to leave, Now my head's splitting at the seams,


Vitaminer

Craving:


Holy, Moley, me, oh my.

Pluggar hos Emma. Lyssnar på Edward Sharpe & The Magnetic Zeros. Ska snart hem och käka. Tror jag. Om jag orkar.
ByeByeApplePie



Man oh man you're my best friend,
I scream it to the nothingness,
There ain't nothing that I need.


Frame The Pictures

Jävla.Jävla.Skit.


A Sense Of Purpose And A Sense Of Skill

God kväll Blogg.

Kul inlägg igår? Jag tror jag vände på dygnet för när jag kom hem där vid halv tre så duschade jag och tvättade håret. Sedan lagade jag lax, ris och sås. En chokladboll. Som jag dock glömde i frysen så i morse när jag skulle kolla efter mat så hittade jag den. Mums.
jag tog massor av bilder igår som kommer upp någongång när jag orkar. Jag orkar inte riktigt skriva just nu.
Jag har precis bytt lakan för de som vill veta. Hur skönt som helst. Nu ska jag titta på sista säsongen av O.C sedan sova sova. Ska försöka sova innan 3-4 i natt. Jag har vänt på dygnet. Fett jobbigt.

BlaiBlaha. Tunng - The Pioneers = Wonderbar!!

Ciaooo Bellas!


Cold, Cold Heart Of Mine

.kolckan är exakt 03.00 och jag lagar  versta middagen.lax, rid och sås. berättar om kvällen en annan dag. Men fan jag träffa en skön Longboard gril ikväll jag ska shredda med!!! ska kolla lax nu, sen OC. HAH linn och nann. skyll er själva. pusssssssssssssss


Mösspåtagning Igår


Some have names but most do not

God Morgon!
Vaknade klockan 11 av min lilla vovvsing som ville ut. Åk Brunch och gick och vilade igen. Min kropp är så otroligt matt. Igår var AmandaBÖ, Limpan och Barro här. Vi skulle plugga men gjorde ikke det. I stället åkte jag lite longboard och så hoppade vi studsmatta. Jag blir så jäkla glad av att vara ute och GÖRA saker. Om ett litet tag ska jag gå upp och gå ut med hunden så hon får motion. Och jag. Idag skulle jag vilja cykla till skolan men cykeln är hos Linn. Jag börjar skolan at 1500 hours. Vi har kvälls restaurangen och jag är så klart baaar!

Ska kliva upp nu. Puss




Tell Me What It Takes

Döds trött brud. Men jag kan inte sova. Har så mycket tankar i huvudet. Både bra och dåliga. Som vad händer om jag inte åker och jobbar i Norge? Kan jag ens leva gott då i Filipps? Kommer jag vara super lycklig på studenten eller kommer jag vara ledsen också? För det vill jag inte.
Jag har alltid haft problem med när folk åker iväg. Jag vet inte vart det kommer i från. Bara om någon åker en månad kan det förändra allt för mig. Jag är en sådan som håller bra kontakt eller ingen alls. Men jag försöker träna på det för så tycker jag inte att det ska va. Alls. Jag hatar när människor jag bryr mig om slutar höra av sig, eller inte tar tiden att lyfta på luren i några minuter. Efter några försök för mig ger jag upp. Då behöver vi inte höras. Om man vill hålla kontakten, håller man kontakten. Svårare än så är det inte.
Jag har alltid seperationsångest när alla lämnar Åre efter säsongen, för vem vet egentligen när man ses igen? Tiderna förändras. Innan när jag har gått i skolan har det varit annorlunda för då har jag alltid funnits här. Men nu åker jag. Nu lämnar jag tryggheten för att träffa nya människor och se världen. Därför hoppas jag att alla mina vänner och jag håller kontakten annars kommer jag avlida. För det är sådana här tankar jag blir ledsen över. Att tappa vänner. För vänner är allt för mig.
Vad händer när man vill gå skillda vägar egentligen? För det vet inte jag. Nu när jag och mina närmaste vänner ska gå skilda vägar. Läskigt är mitt ord. Men vad är ett liv utan spännig säger jag då.

Lite tankar som inte uppstår så ofta. Tack gode gud. Haha. Jag har bestämt mig för att leva mitt liv just nu och hoppas på det bästa med Norge annars gör jag det bästa av vad som annars händer. Mina framtids planer stäcker sig mer än ett år fram men vem har sagt att de behövs göras just då? Ingen. Så i slut endan så är jag fortfarande sjukt lycklig och tacksam för alla mina vänner jag har och livet i storhet. Det är fan ett bra liv jag har och jag har kul. Plus att om 8 dagar tar jag den förbannade studenten och SOM jag längtar. That's it! :D

I know what I want, and sure as hell gonna get it.

Matilda Walerius.

Roma

Vet ni vad jag vill? Jag vill till Rom. Nu i sommar, det skulle vara så sjukt skönt och det är en stad jag verkligen vill se! Romromrom..


Peace In A Time Of War

Jag har ingenting att skriva. Vad jag gör? Jag sitter i skolan och väntar. Vad jag ska göra sen? Mitt sista arbete i skolan. Ringa tattoo studion. Vad jag ska göra nu? Leta efter roliga frågor som jag kan besvara.

So we live a life like a video
When the sun is always out and you never get old
And the champagne’s always cold
And the music is always good
And the pretty girls just happen to stop by in the hood
And they hop their pretty ass up on the hood of dat pretty ass car
Without a wrinkle in today
Cuz there is no tomorrow
Just some picture perfect day
To last a whole lifetime
And it never ends
Cos all we have to do is hit rewind
So lets just stay in the moment, smoke some weed,
Drink some wine,
Reminisce talk some sh-t forever young is in your mind
Leave a mark that can’t erase neither space nor time
So when the director yells cut,
I’ll be fine,
I’m forever young…


Bright Eyes

Undra hur länge sen det var jag började lyssna på Bright Eyes? 2004? Men hade ett litet uppe håll, eller rättare sagt glömde bort dem men började lyssna om på dem för ett bra tag sen nu och det gjorde jag rätt i. Plus att Sara S alltid skriver om dem så man kan inte glömma ;)

Idag. Skola. Plugg. Sen en mysig middag med Linn, Evs Och bror. Efter maten spelade vi TP men jag jonathan och eve tog barn korten medan linn tog vuxen korten. Cred till henne. Sen har jag spenderat kvällen med att göra ett mega album, det blev till och med två. Med bilder från 2007-2008 som aldrig funnits på Facebook. Får se vad alla tycker i morgon när de vaknar.
Jag fick mina student skor idag. Sjuukt höga som ett höghus och jag kommer typ göra sönder dem det första jag gör. Men grymt snygga. Nu väntar jag bara på klänningen.
I morgon är det mösspåtagning så nu måste jag sova. Ska ta bilder i morgon! PUSSS



Slow Dancing

Hejhejhejhej

Sitter i skolan och pluggar. Sugå. Nu är det 10 dagar till studenten!!! Amazing. Jag längtar kan man gott säga. Sjukt fint väder idag och jag vill bara åka Longboard. see you later. Puss


linn

I've Got A Spaceship In The Yard

I wanna do bad things with you.

When you came in the air went out.
And every shadow filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.

I'm the kind to sit up in his room.
Heart sick an' eyes filled up with blue.
I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.

When you came in the air went out.
And all those shadows there filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.

I wanna do real bad things with you.

Jace Everett - Bad Things


Maybe I'm Amazed

God Natt!

Balen alltså. Ja, det började med att jag och Linn fixade oss hos mig. I slutet kom Nanny över och drack lite skumpa. Sen åkte vi till Sango i min klass där halva klassen var. Drack mer champange. Sen åkte vi till Holiday där balen var. Det började med en champange fördrink, Bellini, den var så där. Mingla lite. Sen skulle vi äta och där började allt. Sjukt kul middag. Jag hade verkligen jätte trevligt och det var sjukt god mat. Vid varmrätten började alla redan bli ganska dragna och vid efterrätten kom de flesta talen. Väldigt kul. Haha. Jag orkar inte gå in på en massa detaljer. Men sen bar det av till Sports bar och festade där. Blablaa. SKIT KUL i alla fall.

Sen har jag bara pluggat hela helgen och varit med Limpan. Sjukt sjukt skönt att ha huset för sig själv. Ska kolla ett avsnitt av Grey's nu sen sova. Puss!

funkar inte med bildfan

17:02

For a second there i thought you disappeared

It rains a lot this time of year

And we both go together if one falls down

I talk out loud like you're still around

No noo

And i miss you

I'm goin back home to the west coast

I wish you woulda put yourself in my suitcase

I love you

Standin all alone in a black coat

I miss you

I'm goin back home to the west coast

And if you shake her heart enough she will appear

Tonight i think i'll be stayin here

And you never did like this town

I talk out loud like you're still around

No nooo

And i miss you

I'm goin back home to the west coast

I wish you woulda put yourself in my suitcase

I love you

Standin all alone in a black coat

I miss you

I'm goin back home to the west coast

Come on everybody

So pack up the bags to beat back the clock

Do i let her sleep or should i wake her up

You said

We both go together if one falls down

Yeah right, heh

I talk out loud like you're still around

No noo

And i miss you

I m goin back home to the west coast

I wish you woulda put yourself in my suitcase

I love you

Standin all alone in a black coat

I miss you

I'm goin back home to the west coast


Balle

Igår var det bal. Jätte kul. Skriver mer sen! lite bilder nu.


A ghost of a good mood

har precis vaknat. Ska snart åka och sola lite, hämta Linn osv. Äta för jag är skit hungrig. Sen ska vi plugga lite sen fixa oss typ.
uppdaterar senare. laterr

Surf's Up

Jag ska bli grym på surfa



1.Okänd 2. Snyggaste Amanda


13:00

Som jag längtar efter min Tattoo! Eller det är flera  men. Fast jag är mest exited om Linns! Sjukt snygg.

Nu har jag sökt jobb och ätit brunch. dags att ta på mig kläder och åka till Amanda för plugg. Kommer bli mysigt. Dumma jag kom på igår att klänningen jag skulle ha på balen inte har varit hos kemtvätten.. Så nu skrubbar mami och jag för fullt på den. Hoppas den blir ren. Den har varit ute några kvällar faktiskt.
Men först ska jag på Latjo som är en leksaks affär och köpa en visselpipa och lite "strass" och pimpa den till studenten haha! Bra va? Man ska ju höras.

Hörs sen. Pusstsez


Ja Tack


Living For The Weekend

Tjolahopp

Skola idaag. Inte så mycket två slut prov har jag gjort. varav ett så fick jag stå i baren och blanda drinkar och smaka på. Jäävlig nice slutprov!  Hemma har jag städat.. blabla. Nu ska jag plyggsa och sen ut i sooolen! Puss


EmmaAnnaAmandaAmanda -  Fina Vänner

15 DAYS!

Student klännigar och shoes!




Lite osäker på allt men vi får väl se hur det blir!

Rings

Igår kom mina två ringar jag beställde i förr i går! :)


I

Beat Control

Nu har jag haft en mysig kväll tillslut även jag fick lite ångest in för livet en kort sekund! Satt och mös hos Amanda med Linn och drack Té och snacka shitt. Nu är det sängen som gäller. Puss

21:19

PanikÅngest


If You Sweep Up This Mess I Created

Hej.

Sitter hemma vid köksbordet och försöker plugga nu. Jag fastnat lite för jag vet inte hur man lägger ner texten på bredden i word. Fast det är inte ens Word jag har. Jag har Open Office och jag fattar nadosh. Idag har jag bara varit i skolan och i Järpen skolan på möte. Sen inget mer. Som tur är har solen varit framme hela dagen som alla andra vanliga dagar föurom snö-igår. Det ligger fortfarande massa snö kvar men solen för töa bort allt i morgon. Bestämmer jag. Jag har inget kul att skriva idag för det är en vanlig skol dag..
På fredag är det bal, fast det är inte bal mer fest. Den är inte seriös alls. Vi får inte ha en riktig bal för skolverket för 89orna var så jefla fulla och hej och hå. Haha! Mig gör det inget. Så jag har ingen ballklänning eller skor osv. Men jag får väl ta min röda som jag dock använt några gånger. Kommer se lika dan ut som på min 18års dag. Synd men det får inget göra :) Linn kommer bli 1567m lång på sina skor. Men dom är sjuukt snygga.
Vi är lediga tors-sön så det är ju skönt. Hoppas på att hinna klart med projekt arbete och engelskan tills dess. Det är mitt mål. Fast hela lördagen kommer gå bort av baugis-het. Plus att Barro fyller år då, grattiiissss.
va tycker ni om mina överskrifter, hemliga va?  eller ska jag skriva du, Dajjan? Haha.

Nu ska de bakas och längta efter utlandet! Bise, Matilda


Grattis

Just det. GRATTIS PÅ CHOKLADBOLLENS DAG!! Jey. De tycker jag om.
Vi ska baka det sen hos Emma och plugga. Puss

It's A Soothing Delight, And It's Smoothing My Life



Stark Kärlek

Tänkte bara slänga in några ord om min bästa vän och plast-syrra.

Du är underbar och du får mig att skratta järnet. Jag har alltid så sjukt kul med dig och saknar dig brutalt. Jag hoppas att vi ses i sommar sis. Love You.


Drop It Drop It Low Girl



Insp.


Cold Heart Of Mine

Morron!

Jag sitter ensam i Emmas hus och äter lite frulle och dricker svartvinbärs saft. Emma gick typ tio i sju i morse, men inte märkte jag det för jag har sovit wondergott. Jag har ingenaning om när jag börjar. Jag har inga lektioner idag men lärarna sa att vi måste ha närvaro varje dag när det är skola. Lektioner eller inte. Virr-pannor.
Det snöar i alla fall inte nu men det är ju då också sjukt mycket snö kvar och onödigt blött.
Jag tror jag har en rädd för framtiden vecka.. Även fast jag har varit så jefla pepp på Jobba och Filippinerna så känns det så klent nu. Fast jag vill fortfarande men det betyder no träffa kompisar i sommar. Typ alls. Eftersom det var det enda jag gjorde förra sommaren och då jobbade jag inte en dag alls. Så känns det bajs att behöva jobba tre månader i sträck på ett sjukt stressigt och hårt jobb. Jag hoppas fan att det är värt det. Jag ska nog försöka ta ledigt till Grekland med CarroBarro. Om dóm inte beställt utan mig. Nu fick jag reda på att ci börjar 9. 55 minter left.
Gosh.
Nu vet jag ingenting längre. Vad vill jag?

Lucero - Tell Me What It Takes http://www.youtube.com/watch?v=M9mSfqSwYUE

Ska tyvärr ta en cigg nu, Ciao




Vinter?

Ja.. vad fick vi? några fina dagar med sol och Longboard. Nu är det vinterland all over again! jises. Hoppas allt åker bort innan studenten. om 17 dagar. nu ska jag åka hem från Emma. Puss


Pluggsession

God kväll.

Har varit hemma två timmar nu och kollat på Vampire Diaries och ätit lite mat. Nu ska jag till Emma och ha lite plugg session. Seeya latero!


School's out!

Snart.

Jag är i skolan och skriver på mitt projekt arbete. Ensam. Tråkigt. Men det måste göras och jag har ju faktiskt youtube så att jag kan lyssna på musik. Det enda jobba är att byta var 4e minut och komma på nya låtar. Nu skulle jag vilja ha Amanda eller Hannes Ipod eftersom min har låtar sen stenåldern. Jag har inte lagt in några nya sen mer än ett år sen. hehe..

Jaja. Back to studerande mina vänner. Toodles! '
Ps. Nu har jag Monki cravings. Måste. Ha. Monki. Kläder. Nu. Ibland är det tur att man bor 10km från närmsta stad.





Snygga.


Lykke Li

Otroligt bra


All that drink had brought some trouble to our name

Jag saknar Ladan crewet.
Jag saknar Papi.
Jag saknar Stockholms gänget.
Jag saknar Tjapptjapptjapp kvällen.
Jag vill ta studenten nu.
Jag vill ha mig Longborad nu.
Jag vill ut och resa nu.
Jag vill till Norge och jobba nu.
Jag måste plugga.
Jag måste träna.
Jag måste städa mitt rum.
Men
Jag är sjukt lycklig!!

All my old war stories take me back again

Now the lights out
I discover
Just a weekend
Undercover

Tempora Quid Faciunt

Det är fortfarande sol och jag kan verkligen inte plugga idag! Så nu ska jag en sväng på byn och träffa Limpan. Som jag önskar att min Longbord var här nu...! Jeez.
Linn och Jag

The Song For No One

Hejsan
Backen idag igen. Hårt men super bra väder så jag äntligen fick lite mer färg i ansiktet för den hade börjat fadea bort. Sen var jag skit nära på tattooa mig men hade fel nål med sig. Bara tjocka så jag gör det i östersund om någon dag! Kul va? Ja. Just det, Jag har fått min mobil nu:) Eller för några dagar sen. Den är jätte bra men jävligt teknisk. Lite för teknisk för moi tror jag. Och Kameran är kaputt. Eller den är inte sönder men när jag ska ta foton så står det "Kameran används fredan" suug. Jag fattar ingenting.
Ikväll ska jag plugga och i morgon ska jag till skolan på första gången på riktigt, lektioner alltså på över två månader. Hur ska detta gå?  Ne nu ska jag leta fram ett kontonummer och sen gå ut lite det är faktiskt varmt och strålade sol.
Först lite muusic för förgylla eran kväll
Miike snow - Song for no one
Modest Mouse - Thw world at large
PUSS



There's A Possibility It Wouldn't Show

Hiya!
Lite om idag kasnke? Har ni märkt att jag alltid skriver "kasnke" för det första. I stället för kanske. Blir så av farten. Idag har jag faktiskt åkt skidor i Stendalen. Underbart. Sol och mys. Inte så lång backe alls. Alls. Men ändå. Två sista skiddagar som ingen av er får. Ha! Sen pluggade jag och vid elva åkte jag till Emma och hängde lite. Det roligaste var nog idag när jag var så trött på att plugga så tänkte jag "nee men jag åker till Ladan en sväng då. Ett break i pluggandet". Men när jag satt mig i bilen får jag en fin liten påminnelse att dom har ju åkt hem! Virrig tjej? Svar: Ja.
I morgon är det skidor igen och plugg. Som det är nu 20 dagar framöver -- Plugg alltså. Men jag är nog inte ensam. Eller vad säger ni studenter 2010?  Jag saknar hela Ladancrewet. Men snart kommer jag ner till dem igen men viktigast till Dajjans student. Och åka lite flak i Stockholm är inte fel.
Det blir Filippinerna den 3e september i alla fall!!! Sjukt taggad. Och Norge Efter det. Jihaaa. Jag längtar verkligen efter framtiden nu. Ingen Ångest. Ingen Ånger. Bara Flyta på som en Hippie och ser var vinden tar mig. Underbart.
Nu ska jag sova för jag ska upp oeighthundred houers.
Love MatteWalle.
jag och linn på¨bartömning på halta renen

LET'S JUST


Dajens bilf


Step Back And Here Comes The Night Time

We cut the legs off of our pants
threw our shoes into the ocean
sit back and wave through the daylight

Slip and slide on subway grates
these shoes are poor mans ice skates
fall through like change in the daylight

i miss yellow lines in my roads
some color on monochrome
maybe i’ll paint them in myself

these sidewalks liquid then stone
building walls and an old pay phone
it rings like all through the daylight


and in the daylight we can hitchhike to maine
i hope that someday i’ll see without these frames
and in the daylight i don’t pick up my phone
cause in the daylight anywhere feels like home

I have five clocks in my life
and only one has the time right
i’ll just unplug it for today

open hydrant rolled down windows
this car might make a good old boat
and float down grand street in daylight

And with just half of a sunburn
new yellow lines that i earned
step back and here comes the night time



M is for Music

Måste plugga. Måste till skolan. Nu nu nu.
Men först lite musik som spelas just nu! Såklart.
Matt & Kim - Daylight http://www.youtube.com/watch?v=WgBeu3FVi60
Coconut Record - West Coast http://www.youtube.com/watch?v=mTzEp4CeWT8&feature=fvst
The Go!Team - Huddle Formation http://www.youtube.com/watch?v=X0eso4ARXzk
Phoenix - Lisztomania http://www.youtube.com/watch?v=4BJDNw7o6so
MGMT - Time To Pretend http://www.youtube.com/watch?v=f9GH-yvPHSY

Årevår

HEJ!
I stället för skriva som jag inte har tid med just nu och egentligen ingen dauta så lägger jag in bilder på det som varit de senaste när jag har varit inaktiv! Oki? Blir du lite gladare nu Dajjan? :) Pusspuss





Oj

Jag ska skriva ett långt inlägg om senaste veckan sen.! I morgon åker amanda och hannes åkte idag. ledsen i ögat. Vi ses! Puss

Dianahoe

God morgon!
Är försenad ska träffa Diana! Fort Fort.  sen jobb 13-23. Puss

RSS 2.0